Welkom op de site van LEEF JE HART!

Je hart is de bron van Liefde, Zijn en Creatie!
Leven vanuit je hart verandert daadwerkelijk je levensgeluk en daarmee ook dat van je omgeving.
Je leven meer vanuit je hart vormgeven is een bewustzijnsontwikkeling dat leidt tot een nieuwe levenshouding vol kracht, eigenheid en bezieling.
Je bent meer voelend aanwezig, vandaaruit weet je wie je bent en kies je wat je wilt.
Het geeft je diepere voldoening, ruimte, energie, gezondheid, vreugde, inspiratie en succes. Je komt los van belemmerende gewoontes, gedachten, overtuigingen, emoties en lichamelijke klachten. 

  • Leef je hart heeft een inspiratie pagina op Facebook !  
Holistische coachingssessies bij Leef je hart brengen je in je kern waar het leven vanuit je hart voor jou in zit. Je zult door het opruimen van lastige ervaringen, door persoonlijke ontwikkeling en bewustwording al snel ontdekken hoe je kunt leven en communiceren vanuit de kwaliteiten van je hart, zodat je werkelijke veranderingen in je leven ervaart!

Coaching vanuit holistisch principe betekent het geheel meenemend van lichaam, ziel en geest. De coaching is dus op de niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De drie belangrijkste coachingsmethodes die geintegreerd zijn in de holistische coachingssessies zijn Brainmanagenement Mental Wellness, Voice dialogue en Neuro Linguistisch Bodywork. Ook energetisch werk (Energetische reading en healing) wordt toegepast tijdens de sessie. Een losse energetische sessie is ook mogelijk, om je volle essentie te ervaren en vol vertrouwen te zakken in jezelf.