Meer informatie Ilahinoor energie

Ilahinoor, (Turks voor) Goddelijk Licht.

Ilahinoor is een kosmische evolutionaire energie. Het is een opnieuw geactiveerd morfogenetisch veld van licht om ons goddelijk potentieel te aanvaarden. Het komt uit het oude Egypte. Het veld is daar gecreëerd door de gezamenlijke intentie van de neters, het goddelijke pantheon van het oude Egypte. Deze goddelijke persoonlijkheden worden weerspiegeld binnen onze eigen menselijke psyche. Bij de energetische overdracht ontvang je elke goddelijke eigenschap die je op dat ogenblik het meeste nodig hebt. Iedereen heeft toegang tot de energie en je kan het een ander doorgeven zonder tussenpersoon.

Voor de meeste van ons blokkeren angst en conditioneringen in onze onderbewuste geest de bewuste manifestatie van ons goddelijk potentieel. Ilahinoor activeert sluimerende functies in ons zenuwstelsel en onze hersenen, waardoor we het multidimensionaal bewustzijn ervaren. Het activeert gelijktijdig nieuwe codes binnen ons DNA dat ons transformatieproces stimuleert.

Hoe werkt Ilahinoor:
Ilahinoor maakt een brug tussen ons onderbewuste en ons superbewuste.
Het werkt via punten op het achterhoofd (de oude hersenen) en ons voorhoofd (het derde oog en kruinchakra). De punten op het achterhoofd vormen toegang tot het limbische systeem, met name de amygdala. Dit deel is verbonden met de onderbewuste geest. Het stuurt ons primitieve gedrag, bijvoorbeeld bij angst (vluchten, vechten of verstarren). Het voorhoofd vormt de toegang tot het derde oog en kruinchakra. Deze zijn verbonden met de superbewuste geest. Het potentieel van Ilahinoor is dus om onze genetische codes in onze oude hersenen te herschrijven en de verbinding met ons derde oog en kruinchakra te maken naar een multidimensionaal bewustzijn.

Ervaringen:
Een krachtige golf van energie, diep door je fysieke lichaam. Warm en voedend.
Uitbreiding van je bewustzijn. Een diepgaande staat van kosmisch één zijn terwijl je bewust blijft van je fysieke lichaam! Vele ervaren dat ze diepgewortelde verslavingen en emotionele pijn oplossen. Ervaringen van fysieke genezingen, omdat de goddelijke energieën in de onderbewuste dimensies werken om karmische blokkades en patronen op te lossen. De energie is voelbaar in het centrum voor persoonlijke wil en kracht. Een diepe manifestatie van het goddelijke in elk gebied van je leven. Diepe integratie van goddelijk licht in je fysieke lichaam.Over Kiara Windrider

Kiara Windrider:
Psychotherapeut, mysticus en schrijver van 3 boeken. Hij bracht een groot deel van zijn jeugd in India door met reizen en het beoefenen van verschillende spirituele tradities. In Amerika behaalde hij een dubbele graad in Vredesstudies en Internationale Ontwikkeling. Tevens voltooide hij een studie in Transpersoonlijke Counseling Psychologie en werkte in het Pocket Ranch Institute, een alternatieve psychiatrische inrichting, gespecialiseerd in het genezen van emotionele trauma's.
Hij heeft cursussen gevolgd in verschillende vormen van massage, lichtwerk, ademwerk, hypnotherapie en helderziende genezing.

Zijn belangstelling gaat uit naar het verkrijgen van inzicht in planetaire en kosmische cycli, een studie die hij benadert door de ogen van sjamanen, geologen, futuristen, historici, astrofysici, profeten en mystici.
Zijn huidige aandacht gaat uit naar planetaire genezing. In 2003 was hij 1 van de eerste westerlingen die het fenomeen Deeksha naar het westen bracht. Sinds 2006 houdt hij zich bezig met een ander aspect van planetaire genezing: "Ilahinoor", dat zich richt op het brengen van hogere frequenties van licht in het fysieke lichaam om het goddelijke uitdrukking te geven in de menselijke vorm.