Energetisch werk

Energetisch werk is het bewust door laten stromen van onze (universele) energieen. Deze energieën hebben een helend effect op verschillende lagen en openen en vergroten je bewustzijn.
De meeste mensen ervaren een diepe staat van ontspanning, verbondenheid en hernieuwde energie.
Een behandeling duurt 1 uur en is vooral gericht op het schoonmaken (herstellen van verstoringen), opladen en in balans brengen van je energetisch veld.
In een workshop ervaar en leer je zelf met verschillende energieën te werken. Klik hier voor meer info.
Asencie meditatie is een prachtige diepe ervaring van ontspanning en daarbij ben je in verbinding met het Al/ de kosmos.
Ik zie er naar uit om je energie door te geven en evt. om je ermee te laten leren werken.

Meer info over een aantal energieen:
Ilahinoor energie
:
Ilahinoor energie is voor mij thuiskomen in de volle energie van Licht en LIEFDE! Onvoorwaardelijke Liefde uit de kosmos zo stevig mijn lijf in. Een energie waarin ik mezelf makkelijk kan zetten en een groot cadeau om door te kunnen geven. Meer info over Ilahionoor energie vind je hieronder.
Schumann resonatie:
Reiki:
Reiki is universele levensenergie en al vanaf mijn 16e (opnieuw) bij mij geactiveerd. Ik gebruik deze energie voornamelijk om naar de plaatsen te brengen in het lichaam waar het nodig is.
Merkaba:
Merkaba is een geometrisch figuur van puur licht dat zich in onze aura bevindt en volledig om ons heen staat. Het is ons lichtvoertuig, ook wel lichtlichaam, dat naast het gevoelsmatige van "ons zijn", ook een energiestructuur heeft. Ik gebruik het samen met de Ilahinoor energie zodat je een nog dieper bewustzijn van wat en wie je bent ervaart. Een Lichtwezen vol liefde.
Tachyonenergie:
Tachyonenergie is een vorm van nulpuntenergie. Ik gebruik het als antennes en in behandelingen. Tachyon stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt door naar alle niveau's van ons wezen. Meer info: www.tachyon-inwijding.nl

Info Ilahinoor energie van Kiara Windrider: filmpje
Ontwaken kan heel simpel, echt plezierig en vol schoonheid zijn. Het doel is om heel spontaan in diepe verbondenheid vol liefde te leven. Dit door stevig in je lichaam aanwezig te zijn en tegelijkertijd in je lichtlichaam. Door het binnen laten komen van nieuwe eerder ongekende kosmische energie wordt dit voor iedereen mogelijk.

Hoe kunnen we op een simpele manier de opening vinden voor deze energievelden? Om bewust wakker te worden, de staat van verlichting bereiken voor de aarde en onszelf? Hoe brengen we ons zenuwstelsel op een lijn, hoe brengen we de verschillende delen van ons brein tot een samenwerkend geheel om ons goddelijk potentieel te activeren?

Ilahinoor is een systeem om te werken met "HET GODDELIJK LICHT" door deze diep in de cellen te brengen van ons fysieke lichaam waardoor bevrijding tot stand komt van onderbewuste angsten, trauma's, om daardoor de stappen te zetten naar totale egoloosheid. Het kan als gereedschap dienen voor genezing, spirituele transformatie, om nieuwe realisaties neer te zetten in onze wereld. Veel geascendeerde meesters, alsook het bewustzijnsveld van de dolfijnen en walvissen zijn een integraal deel van deze energievelden. Ilahinoor geeft een heel krachtig gereedschap, voor iedereen makkelijk aan te leren, in praktijk te brengen en door te geven.

Zowel het geven als ontvangen van Ilahinoor energie kan een wonderlijke ervaring zijn. Vaak gepaard gaande met een diep intens gevoel van eenheid. Duizenden hebben deze technieken al gebruikt voor hun proces van transformatie en het is zeer gemakkelijk te combineren met andere technieken.

Daarbij is het mogelijk om een Merkaba veld rondom het hart tot stand te brengen welke ons de mogelijkheid geeft om een snelle link te maken met onze subtiele lichamen. Dit helpt ons om een verandering van onze lineaire bewustzijn op te tillen naar kosmisch bewustzijn. 

Voor meer info klik hier en zie ook www.ilahinoor.net en www.deekshafire.com